Meny

Javascript verkar inte påslaget? - Vissa delar av Lunds universitets webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.
Du är här

Information om examen

När du har läst 180 hp på geologiprogrammet med minst 90 hp inom huvudämnet geologi (inklusive examensarbetet) och minst 30 hp utanför huvudämnet geologi är det dags att ansöka om din kandidatexamen. Om du sedan tidigare har en kandidatexamen och dessutom har läst ytterligare 120 hp på masterprogrammet med minst 90 hp i huvudämnet (inklusive masterexamensarbetet) är det dags att ansöka om din masterexamen.

Du ansöker själv om din examen genom att fylla i ett formulär på examensavdelningens hemsida. Du skickar in formuläret och väntar sedan några veckor på att examensavdelningen ska behandla din ansökan. När examensavdelningen godkänt din ansökan får du ut ditt examensbevis. Om du är osäker på hur du skulle vilja sätta ihop dina olika kurser till en kandidatexamen respektive masterexamen är du välkommen att diskutera detta antingen med studievägledare eller med studierektor.

Sidansvarig:

Kontaktinformation

Examensavdelningen

examen [at] stu [dot] lu [dot] se

Telefon: 046-222 01 00

Måndagar kl 9.00–10.00
Tisdagar kl 14.00–15.00
Torsdagar kl 9.00–10.00

Besöksadress:
Sektionen Student och utbildning
Genetikhuset,
Sölvegatan 29 B, Lund

Karta på google.se

Vänligen boka tid för ditt besök i förväg.

Postadress:
Examensavdelningen
Lunds universitet
Box 117
221 00 Lund