JOLK - Jämställdhets- och likabehandlingskommittén

Jämställdhets- och likabehandlingskommittén vid Geologiska institutionen och Institutionen för naturgeografi och ekosystemvetenskap (INES) har följande ledamöter: Johanna Stadmark (forskare) och Petra Zahajska (doktorand) från Geologiska institutionen, Cecilia Akselsson (lärare/forskare) och Andrew McRobert (doktorand) från INES, Ida Wallstedt och Pamela Huskin (studenter) och Dragana Voh (TA-personal)

Kommitténs huvudsakliga uppgift är att ta fram förslag till aktiviteter för att främja jämställdheten på institutionerna samt årligen följa upp och revidera desamma. En viktig uppgift för kommittén är också att öka medvetenheten om jämställdhet vid institutionen. Kommittén rapporterar sitt arbete till institutionsstyrelsen.

Sidansvarig: