Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Lärardagar

Vi erbjuder lärardagar i geologi. Det kan vara i form av föreläsningar och exkursioner. Den senaste lärarfortbildningsdagen som vi arrangerade var med en koppling till materialet ”Geologi i läroplanen”. Om ni har några speciella önskemål gällande fortbildning i geologi vänligen återkoppla till oss så utformar vi lärardagar utifrån era önskemål. Mer information om lärarfortbildning finns även på följande sida: https://www.naturvetenskap.lu.se/samverkan-med-omvarlden/samverkan-med-skolan

 

Dinosauriediskussion. Foto: Elisabeth Einarsson
Dinosauriediskussion. Foto: Elisabeth Einarsson