Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Uppsamlings- och omtentor

Vi erbjuder uppsamlingstentor för de flesta kurser i slutet av augusti, medan omtentor generellt erbjuds c:a fem veckor efter den ordinarie tentan. De kurser vars tentor ligger i slutet av vårterminen har istället omtenta i slutet av augusti och uppsamlingstenta i januari.

Anmälan skall göras till både uppsamlings- och omtentor. Observera att sista datum för anmälan till uppsamlingstentor i januari är 15 december. Anmälan skall göras via mail till studieadmin [at] geol [dot] lu [dot] se och innehålla följande information:

  • Namn
  • Födelsedatum
  • Kurs att tentera
  • Del av kurs (i de fall kursen har flera tentor)

OBS kom ihåg att ta med giltig legitimation till tentan!


Kommande tentamina

13 januari kl 09.00, sal 237 Baltica samt eventuellt ytterligare salar (sluttider beroende på ordinarie tentamensformat):

GEOB33: Sedimentologi och strukturgeologi
GEOM09: Biosfärens utveckling, paleoekologi och paleontologi