Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

"Alla projekt är unika och det går inte en dag utan att man lär sig någonting nytt."

Li Stenberg arbetar som hydrogeolog på WSP Environmental i Helsingborg och i Malmö


"Jag började läsa geologi av en slump och insåg ganska snart att det var detta jag ville arbeta med. I oktober 2010 presenterade jag mitt masterarbete som handlade om en hydrogeologisk undersökning av en floddal i Gorongosa National park, Moçambique, framförallt med hjälp av resistivitetsmätningar."

"Sedan april 2011 arbetar jag som hydrogeolog på WSP Environmental, där jag framförallt arbetar med olika typer av vattenfrågor men även med förorenad mark. Arbetsuppgifterna är mycket omväxlande och givande - skrivbordsjobb varieras med fältarbete. Alla projekt är unika och det går inte en dag utan att man lär sig någonting nytt."

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Li Stenberg

Li Stenberg
Hydrogeolog

Li har läst det här vid Lunds universitet:
•    
Masterprogrammet i geologi
•    Naturvetenskapligt kandidatprogram,        inriktning geologi