Bli studentambassadör! Sök senast 20:e maj

studentambassadörerna

Vill du ha ett roligt jobb och inspirera blivande studenter? Vill du berätta om din utbildning och hur det är att vara student i Lund? Har du dessutom läst naturvetenskap vid Lunds universitet i minst en termin - sök då till studentambassadör senast 20:e maj 2016!

Ansök genom att skicka ett personligt brev och CV till linda.hansson [at] science.lu.se

För mer information besök www.naturvetenskap.lu.se/studentambassador eller kontakta kommunikatör Linda Hansson, 046 - 222 48 41

2017-08-03
2017-08-02
Sylvain Richoz deltog i tvärvetenskaplig seglats.
2017-05-12
Läs om vårt nya spännande forskningsprojekt MIRACHL med nya metoder för undersökning och övervakning av förorenade områden!
2017-01-30