Tillgänglighetsredogörelse

Tillgänglighet för geologi.lu.se
Geologiska institutionen står bakom den här webbplatsen. Vi vill att så många som möjligt ska kunna använda webbplatsen. Det här dokumentet beskriver hur geologi.lu.se uppfyller lagen om tillgänglighet till digital offentlig service, eventuella kända tillgänglighetsproblem och hur du kan rapportera brister till oss så att vi kan åtgärda dem.

Hur tillgänglig är webbplatsen?

Den här webbplatsen är helt förenlig med lagen om tillgänglighet till digital offentlig service.

Vad kan du göra om du inte kan använda delar av webbplatsen?

Om du behöver information från geologi.lu.se på något annat format, till exempel tillgänglig PDF, stor text, lättläst, ljudinspelning eller punktskrift kan du meddela oss. Sidorna på denna webbplats har en sidansvarig som anges längst ner och som du kan kontakta via e-post. Om information om sidansvarig skulle saknas, skicka e-post direkt till gert [dot] pettersson [at] geol [dot] lu [dot] se.

Rapportera brister i webbplatsens tillgänglighet

Vi strävar hela tiden efter att förbättra webbplatsens tillgänglighet. Om du upptäcker problem som inte är beskrivna på den här sidan, eller om du anser att vi inte uppfyller lagens krav, meddela oss så att vi får veta att problemet finns.

Tillsyn

Myndigheten för digital förvaltning har ansvaret för tillsyn för lagen om tillgänglighet till digital offentlig service. Om du inte är nöjd med hur vi hanterar dina synpunkter kan du kontakta Myndigheten för digital förvaltning och påtala det.

Teknisk information om webbplatsens tillgänglighet

Den här webbplatsen är helt förenlig med nivå AA i standarden Web Content Accessibility Guidelines version 2.1.

Vår ambition är att åtgärda alla kända tillgänglighetsproblem så snart som möjligt.

Hur vi testat webbplatsen

Vi har gjort en självskattning (intern testning) av geologi.lu.se. Vi har använt oss av verktyget https://webbriktlinjer.se/testa-din-webbplats
Senaste bedömningen gjordes den 26 juni 2019.

Övrigt

Webbplatsen publicerades den 28 januari 2015. Redogörelsen uppdaterades senast den 26 september 2019

Sidansvarig: