Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versionerna av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Charlotte Sparrenbom har tilldelats Lunds studenters pedagogiska pris för framstående insatser i utbildningen.

Charlotte Sparrenbom

Charlotte Sparrenbom har tilldelats Lunds studenters pedagogiska pris för framstående insatser i utbildningen. Rektor utser tre pristagare för hela universitetet efter förslag från studentkårernas nomineringsprocess. Lotta erhåller diplom och ett pris på 25 000 kr för studieresor i tjänsten.

Se intervjuer i Lundagård och i LUM.

Omnämnande i rektorsinstallationen (pdf, ny flik)

Det är en stor glädje för institutionen att kunna presentera några av universitetets skickligaste lärare. Sedan tidigare har även Helena Alexandersson erhållit priset.