Tom Dowling har fått pris för Best Student Oral Paper vid en konferens i Kanada

Tom Dowling

”On behalf of the Canadian Geomorphology Research Group – Le Groupe Canadien de Recherche en Géomophologie, I’d like to congratulate you [Tom] on being awarded one of two 2015 Olav Slaymaker Awards for Best Student Oral Paper at the Joint Assembly in Montreal this past May.

This award recognizes the quality of your [Tom’s] Oral Presentation: Streamlined Landforms in Sweden: Core Types, Log-Normal Distributions and the Geomorphological Continuum“

2017-10-30
Guillaume Fontorbe et al. uppmärksammade av eos.org för artikel om Stilla Havs-strömmar
2017-10-12