Maria Åkesson har tilldelats Oscar II:s stipendium för sin avhandling

Maria Åkesson

Maria Åkesson har tilldelats Oscar II:s stipendium på 4400 kr för sin avhandling "On the scope and assessment of pesticides in groundwater in Skåne, Sweden". Maria disputerade den 19 september 2014 och arbetar idag som hydrogeolog på Tyréns i Malmö. Handledare var Charlotte Sparrenbom och Dan Hammarlund (Geologiska Institutionen) samt Christel Carlsson (SGI). Stort Grattis Maria!

2017-10-30
Guillaume Fontorbe et al. uppmärksammade av eos.org för artikel om Stilla Havs-strömmar
2017-10-12
Svante Björck tilldelas Geologiska Föreningens Munthepris