Jorunn Falkenhaug får pris av SGU för bästa examensarbete

Jorunn

Jorunn Falkenhaug får av SGU pris för bästa examensarbete med sitt kandidatarbete "Vattnets kretslopp i området vid Lilla Klåveröd: ett kunskapsprojekt med vatten i fokus". Hon kommer att belönas med 10 000 kr vid en prisceremoni med lunch och GD den 27 maj Uppsala. Handledare Göran Persson (HP-Borrningar), Mattias Gustafsson och Peter Dahlqvist (SGU) samt Charlotte Sparrenbom (Geologiska Institutionen). Stort Grattis Jorunn!

En film om Jorunns examensarbete..

2017-10-30
Guillaume Fontorbe et al. uppmärksammade av eos.org för artikel om Stilla Havs-strömmar
2017-10-12