Bli studentambassadör! Sök senast 20:e maj

studentambassadörerna

Vill du ha ett roligt jobb och inspirera blivande studenter? Vill du berätta om din utbildning och hur det är att vara student i Lund? Har du dessutom läst naturvetenskap vid Lunds universitet i minst en termin - sök då till studentambassadör senast 20:e maj 2016!

Ansök genom att skicka ett personligt brev och CV till linda [dot] hansson [at] science [dot] lu [dot] se

För mer information besök www.naturvetenskap.lu.se/studentambassador eller kontakta kommunikatör Linda Hansson, 046 - 222 48 41

2017-10-30
Guillaume Fontorbe et al. uppmärksammade av eos.org för artikel om Stilla Havs-strömmar