Studentambassadörer

Vill du ha ett roligt jobb och inspirera blivande studenter? Vill du berätta om din utbildning och hur det är att vara student i Lund? Har du dessutom läst naturvetenskap vid Lunds universitet i minst en termin - sök då till studentambassadör!

Vi rekryterar löpande. Anmäl ditt intresse via www.naturvetenskap.lu.se/intresseanmalan

För mer information besök www.naturvetenskap.lu.se/studentambassador eller kontakta kommunikatör Linda Hansson, 046 - 222 48 41

2018-02-16
Vi utlyser en doktorandtjänst i Geologi. Sista ansökningsdag 2018-03-07