Symposium “Climate development and ocean dynamics during the last glacial - interglacial cycle” June 12 09.00-16.50

Svante Björck

Department of Geology organizes a full day symposium on the theme “Climate development and ocean dynamics during the last glacial - interglacial cycle” as a tribute to Professor Svante Björck and his research in Quaternary Science for more than 40 years because of his retirement from the Chair in Quaternary Geology on February 2015 02 28.

2017-08-03
2017-08-02
Sylvain Richoz deltog i tvärvetenskaplig seglats.
2017-05-12
Läs om vårt nya spännande forskningsprojekt MIRACHL med nya metoder för undersökning och övervakning av förorenade områden!
2017-01-30