Lotta och Elisabeth

Stort grattis till våra två nya ETP-lärare Charlotte Sparrenbom och Elisabeth Einarsson! De är nu invalda i Pedagogiska Akademin och mottar sina ETP-diplom på fakultetens sommarfest i augusti.

ETP = Excellent Teaching Practitioner!

Mer om ETP: http://www.naturvetenskap.lu.se/anstalld/organisation-och-forvaltning/personalfragor/ansok-om-lararexcellens-etp

2017-08-03
2017-08-02
Sylvain Richoz deltog i tvärvetenskaplig seglats.
2017-05-12
Läs om vårt nya spännande forskningsprojekt MIRACHL med nya metoder för undersökning och övervakning av förorenade områden!
2017-01-30