Connecting the Seas of Norden

See the recent article with Daniel Conley in Nature Climate Change on Connecting the Seas of Norden.
The Nordic Seas are highly sensitive to environmental change and have been extensively monitored and studied across a broad range of marine disciplines. For these reasons, the Nordic seas may serve as a pilot area for integrated policy development in response to ongoing climate change.

2017-08-03
2017-08-02
Sylvain Richoz deltog i tvärvetenskaplig seglats.
2017-05-12
Läs om vårt nya spännande forskningsprojekt MIRACHL med nya metoder för undersökning och övervakning av förorenade områden!
2017-01-30