Studentambassadörer

Vill du ha ett roligt jobb och inspirera blivande studenter? Vill du berätta om din utbildning och hur det är att vara student i Lund? Har du dessutom läst naturvetenskap vid Lunds universitet i minst en termin - sök då till studentambassadör!

Vi rekryterar löpande. Anmäl ditt intresse via www.naturvetenskap.lu.se/intresseanmalan

För mer information besök www.naturvetenskap.lu.se/studentambassador eller kontakta kommunikatör Linda Hansson, 046 - 222 48 41

2017-06-12
Uppsamlingstentor den 22-23e augusti. Sista anmälan den 6e augusti.
2017-05-12
Läs om vårt nya spännande forskningsprojekt MIRACHL med nya metoder för undersökning och övervakning av förorenade områden!
2017-01-30
2017-01-23
Universitetet har en ny strategisk plan. Se filmen!
2017-01-23
Vi gratulerar Helena Filipsson som har blivit utnämnd till professor.