Anders Lindskog har fått pris i år av GFF för bästa uppsats 2014

Kinnekulle. Foto: Anders Lindskog

Artikeln "Lindskog, A., Eriksson, M.E. & Pettersson, A.M.L. 2014. The Volkhov-Kunda transition and the base of the Holen Limestone at Kinnekulle, Västergötland, Sweden. GFF 136, 167-171."  har blivit utsett till en av de fyra främsta artiklarna i GFF under 2014.

Motivering:En väl genomförd och presenterad analys av sedimentologiska förändringar under ett viktigt tidsavsnitt och ger en förbättrad förståelse av orthocerkalkens litostratigrafi.

Se även: http://explore.tandfonline.com/content/est/gff-best-papers

2017-08-03
2017-08-02
Sylvain Richoz deltog i tvärvetenskaplig seglats.
2017-05-12
Läs om vårt nya spännande forskningsprojekt MIRACHL med nya metoder för undersökning och övervakning av förorenade områden!
2017-01-30